Tabbouleh

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bulgur uvaříme v osolené vodě a vaříme, dokud nezměkne. Mezitím přivedeme vodu v kastrůlku k varu a uvaříme po dobu 10 minut vejce, dáme je pod tekoucí vodu, oloupeme je a rozmačkáme.
  • 2
    K bulguru přidáme cibuli, nastrouhanou okurku, rozetřený česnek, zelenou papriku nakrájenou na nudličky, olivový olej, citronovou a limetkovou šťávu, nasekanou bazalku, kůru z citronu, osolíme opepříme a vše pořádně promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.