Táborská masová kapsa

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
18 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
615 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a najemno ji nakrájíme. Slaninu rozkrájíme na malé kousky.
  • 2
    V misce smícháme z vajec, piva a mouky těstíčko.
  • 3
    Hovězí svíčkovou omyjeme studenou vodou, osušíme a naporcujeme na plátky, které z obou stran naklepeme, opepříme a osolíme. Plátky masa potřeme z jedné strany hořčicí, posypeme nakrájenou slaninou a cibulí, přeložíme a proti rozevření zajistíme párátky. Masové kapsy obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji v pánvi ze všech stran doměkka, poté je necháme na papírovém ubrousku okapat.
  • 4
    Maso na servírovacím talíři polijeme kečupem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.