Tacos s mečounem

30 min.
Mexiko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Steaky z mečouna grilujeme na grilu 2-3 minuty z každé strany. Necháme trochu vychladnout, odstraníme kůži a rybu nadrobíme do mísy.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přidáme drcený česnek, nasekanou cibuli a zelené čili. Smažíme asi 5 minut, až bude cibule měkká.
  • 3
    Rajčata spaříme, oloupeme, odstraníme semena a nakrájíme na kostky. Přidáme k cibulové směsi, promícháme, přidáme rybu a dusíme 5 minut při nízské teplotě. Přidáme nasekaný koriandr a dusíme 1-2 minuty, okořeníme dle chuti.
  • 4
    Kukuřičné tortilly napaříme, aby byly ohebné, na každou položíme trochu salátu a rybí směs. Přehneme na polovic a podáváme s plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.