Tagliatelle Alfredo

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
37 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
343 mg
Cukr
200 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tagliatelle uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 2
    Rozehřejeme máslo, přidáme nastrouhaný parmezán a smetanu a průběžně promícháváme přivedeme k varu. Potom omáčku zvolna vaříme asi 10 minut do zhoustnutí. Ochutíme ji nasekanou petrželovou natí, solí a pepřem a promícháme s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.