Tagliatelle na římský způsob
60 min.
Ingredience
- 100mililitrůOlej olivový
- 1kusCibule
- 200gramůOlivy černé
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika žlutá
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 350gramůTěstoviny Tagliatelle
- 3lžíceSýr Parmezán
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
33 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na oleji osmahneme nadrobno rozkrájenou cibulku do měkka. Vložíme nahrubo nakrájené černé olivy, rajčata bez šťávy, na nudličky pokrájené papriky, osolíme a opepříme. Pod pokličkou dusíme na mírném ohni 35 minut. Mezitím si v hrnci s osolenou vodou uvaříme těstoviny. Pak je důkladně scedíme a smícháme se zeleninou. Na talíři pak posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.