Tagliatelle s houbami
35 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Tagliatelle
- 200gramůHouby čerstvé
- 100gramůMáslo čerstvé
- 6gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 100gramůŠunka dušená
- 2kusyBobkový list
- 5litrůVoda pitná
- 1stroužekČesnek
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
22 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V hrnci rozpustíme máslo, přidáme sůl, pepř, bobkový list, rozmixovaná rajčata a prolisovaný česnek. Šunku a houby pokrájíme na kostičky a přidáme do hrnce, vše povaříme na mírném ohni, za stálého míchání, asi 5 minut.
- 2Mezitím si dle návodu uvaříme těstoviny a scedíme. V jiném hrnci rozpustíme zbytek másla, vhodíme těstoviny, přidáme připravenou omáčku a vše promícháme.
- 3Ihned podáváme posypané strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.