Tagliatelle s hřebenatkami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
354 mg
Cukr
801 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hřebenatky obalíme v mouce a přebytečnou mouku oklepáme. V hrnci uvedeme do varu osolenou vodu pro přípravu těstovin.
  • 2
    Mezitím v hluboké pánvi zahřejeme máslo. Přidáme jarní cibulku nakrájenou na kroužky a jemně nakrájenou chilli papričku zbavenou zrníček. Nakonec vložíme polovinu množství pokrájené petržele. Často mícháme a smažíme 2 minuty při mírné teplotě. Přidáme hřebenatky nakrájené na plátky a za stálého míchání smažíme další 2 minuty.
  • 3
    Do pánve přilijeme koňak a flambujeme. Jakmile plameny pohasnou,přilijeme rybí vývar a dle chuti osolíme a opepříme. Dobře promícháme a povaříme 3 minuty. Poté pánev přikryjeme poklicí a odstavíme.
  • 4
    Těstoviny vložíme do hrnce a vaříme dle návodu na obalu. Hotové těstoviny slijeme, přimícháme do omáčky a promícháme. Ihned podáváme posypané zbývající petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.