Tagliatelle s krevetami a zeleninou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
9 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole rozehřejeme lžíci oleje, přidáme oloupanou nasekanou cibuli s česnekem, necháme zesklovatět. Přidáme mražený špenát, zvolna zahříváme asi 10 minut.
  • 2
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, necháme okapat.
  • 3
    Na 2 lžících oleje opékáme omyté, na plátky nakrájené cukety asi 3 minuty. Osolíme, opepříme, přidáme očištěné krevety, vše ještě krátce opečeme. Zalijeme 2 lžícemi vína.
  • 4
    Špenát rozmixujeme se zakysanou smetanou a vmícháme zbylé víno. Necháme přejít varem, podle chuti osolíme a opepříme.
  • 5
    Těstoviny upravíme na talíře spolu se špenátovým pyré, krevetami a cuketami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.