Tagliatelle s lilkem

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
812 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
56 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme olej a v pánvi postupně osmažíme dokřupava lístky bazalky. Naběračkou s otvory bazalku vyjmeme, zbavíme ji přebytečného tuku na papírovém ubrousku.
  • 2
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 3
    V hluboké pánvi rozpustíme máslo a na něm osmažíme drcený česnek. Přidáme na malé kostičky nakrájený lilek, za občasného zamíchání 3 minuty opékáme, až změkne. Na lilek vložíme horké těstoviny, posypeme parmezánem a zamícháme. Jednotlivé porce ozdobíme křupavými smaženými lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.