Tagliatelle s lososem

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
613 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
20 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme omáčku. Omyjeme plátky lososa a pokrájíme na kousky. Šalotku a kopr jemně nasekáme. Oloupeme stroužek česneku a lehce rozmačkáme. Cukety pokrájíme na kolečka nebo na tyčinky.
  • 2
    Do pánve nalijeme 3 lžíce oleje a osmažíme na něm nasekanou šalotku, aniž by zhnědla. Přidáme kousky lososa a 2 minuty je smažíme tak, aby zatím ještě nezezlátly. Osolíme, opepříme, přilijeme bílé víno, necháme ho prudce vyvařit a pak kousky ryb
  • 3
    posypeme koprem.
  • 4
    Do jiné pánve nalijeme zbývající olej a na něm osmažíme lehce rozmačkaný česnek tak, aby ještě nezhnědl. Vyhodíme ho a přidáme pokrájené cukety. Při střední teplotě je 3-4 minuty smažíme, přidáme špetku soli a pepře. Potom cukety vyjmeme a přidáme do pánve s lososem.
  • 5
    Uvařené těstoviny smícháme s horkou směsí lososa a cuket
  • 6
    a nakonec vše ještě posypeme pepřem. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.