Tagliatelle s lososovou omáčkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
28 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
2 g
Cukr
840 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Filety lososa nakrájíme na kostičky, kerblík posekáme najemno. Do hrnce nalijeme rybí vývar, smetanu a povaříme dohusta. Přidáme kostičky lososa, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou, přidáme máslo, provaříme a odstavíme. Na talíře upravíme těstoviny, přelijeme lososovou omáčkou, posypeme kerblíkem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.