Tagliatelle s mořskými plody

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
8 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
3 g
Cukr
527 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Důkladně očistíme měkkýše.
  • 2
    Na oleji osmažíme rozmáčknutý česnek a najemno nasekanou feferonku. Zvolna uvaříme v kastrolu pod pokličkou měkkýše. Hotové vložíme na pánev s česnekem a feferonkou, na vrch dáme nasekanou petrželkou a přidáme rajče nakrájené na kostičky. Mírně osolíme.
  • 3
    Těstoviny uvaříme „al dente" v osolené vodě, scedíme je a přidáme ke šťávě z mořských plodů. Povaříme, aby šťáva zhoustla.
  • 4
    Těstoviny podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.