Tagliatelle s nivou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
22 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a podle návodu na obalu v ní tagliatelle uvaříme. Poté je scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Nivu a sušené meruňky nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Na pánvi zahřejeme smetanu a přimícháme nivu a mléko. Omáčku vymícháme dohladka.
  • 4
    Do horké omáčky přidáme tagliatelle a meruňky, podle potřeby dochutíme solí a pepřem a pořádně promícháme. Nakonec pánev odstavíme ze sporáku a přimícháme žloutky a nasekané vlašské ořechy.
  • 5
    Tagliatelle servírujeme na připravené talíře a zdobíme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.