Tagliatelle s olivami a kapary

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
11 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozehřejeme olivový olej a necháme na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, česnek a nasekáné feferonky. Vmícháme rajčatový protlak, cukr a chvíli mícháme, až cukr zkaramelizuje. Přidáme kapary, nakládané olivy, rajčata a nasekanou bazalku. Podle chuti osolíme a zvolna povaříme asi 10 minut.
  • 2
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a přidáme do pánve k omáčce. Zlehka promícháme a dochutíme limetkovou šťávou.
  • 3
    Podáváme v hlubokých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.