Tagliatelle s rajčatovou omáčkou a piniovými oříšky

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
12 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve v osolené vodě uvaříme těstoviny. V pánvi na polovině oleje vaříme nakrájená rajčata, protlak a víno přibližně 5 minut. Mezitím na oleji opražíme piniové oříšky. Poté do omáčky vložíme nakrájené listy čekanky, osolíme a opepříme. Scedíme těstoviny, pokapeme olejem, smícháme s omáčkou, na talíři posypeme kolečky nakrájené jarní cibulky a opraženými piniovými oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.