Tagliatelle s tuňákem
40 min.
Ingredience
- 500gramůTagliatelle
- 2lžíceOlej olivový
- 1kusChilli paprička
- 500gramůRajčata
- 10gramůCukr třtinový
- 450gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 30gramůBazalka
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
5 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Připravíme těstoviny podle návodu na obalu "al dente", scedíme a vrátíme do hrnce.
- 2Mezitím smažíme na malém ohni na olivovém oleji asi 1 minutu drcený česnek a nasekanou chilli papričku. Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou a cukr, zamícháme a omáčku zvolna asi 5 minut prohříváme.
- 3Přidáme tuňáka a bazalku, osolíme a opepříme. Před podáváním omáčku zamícháme do těstovin.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.