Tagliatelle s tuňákem

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
5 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu "al dente", scedíme a vrátíme do hrnce.
  • 2
    Mezitím smažíme na malém ohni na olivovém oleji asi 1 minutu drcený česnek a nasekanou chilli papričku. Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou a cukr, zamícháme a omáčku zvolna asi 5 minut prohříváme.
  • 3
    Přidáme tuňáka a bazalku, osolíme a opepříme. Před podáváním omáčku zamícháme do těstovin.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.