Tagliatelle se scampi na česneku a whisky

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
719 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
31 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
787 mg
Cukr
378 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a prolisujeme česnek. Jarní cibulku očistíme, pokrájíme na tenké kroužky. Opláchneme masíčko ze scampi a necháme je vykapat na sítě.
  • 2
    Ve vroucí vodě uvaříme těstoviny na skus dle návodu na obalu. Poté tagliatelle slijeme přes síto, necháme vykapat.
  • 3
    Rozpálíme olej na pánvi a krátce osmahneme česnek. Přidáme masíčko, opékáme při vysoké teplotě, dokud nezmění barvu. Zalijeme destilátem a necháme odpařit tekutinu.
  • 4
    Zalijeme smetanou, přidáme jarní cibulku, povaříme asi 2 minuty. Dle chutí osolíme a opepříme. Směs promícháme s tagliatelle a podáváme na nahřátých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.