Tagliatelle se zeleným chřestem

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
19 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí osolené vodě vaříme tagliatelle podle návodu na obalu, slijeme, propláchneme studenou vodou a udržujeme v teple.
  • 2
    Chřest očistíme, oloupeme, odkrojíme dřevitý konec a nakrájíme na malé kousky. V kastrolu přivedeme k varu vodu, osolíme, přidáme cukr a 15 minut v ní chřest vaříme. Po uvaření chřest vyjmeme a udržujeme v teple.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme máslo a osmahneme na něm cibuli a česnek.
  • 4
    Vejce rozšleháme s ementálem, přidáme na kostičky nakrájenou parmskou šunku a přilijeme k cibuli a česneku.
  • 5
    Nakonec do směsi přimícháme kousky chřestu a těstoviny. Před podáváním pokrm posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.