Tagliatelle zelené na česneku

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
20 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém oleji ve woku osmahneme pokrájené jarní cibulky a česnek, přidáme pokrájené houby a pod pokličkou vaříme 5 minut.
  • 2
    V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, přidáme těstoviny a vaříme, dokud nezměknou, poté je scedíme, necháme okapat a dáme do prázdného hrnce.
  • 3
    K houbám přidáme nasekaný špenát a prohřejeme 2 minuty. Přidáme sýr a necháme rozehřát. Vmícháme smetanu a jen prohřejeme. Směsí přelijeme těstoviny, osolíme, opepříme a prohřejeme.
  • 4
    Vše vyklopíme na ohřátou mísu, posypeme nasekanými pistáciemi a bazalkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.