Tagliolini s marinovaným lososem

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
688 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
22 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na nudličky nakrájíme lososa a vložíme do mísy se šťávou z limetky, solí, pepřem, koprem a 1 lžící olivového oleje. Dáme na 1 hodinu do lednice.
  • 2
    Z mouky, vajec a kaviáru zaděláme pružné těsto.
  • 3
    Plátky lososa osmažíme na pánvi 30 sekund z každé strany a uchováme v teple.
  • 4
    Na omáčku : Šleháme metličkou hořčici se smetanou, olivovým olejem a slupkou z limetky nakrájenou na tenounké plátky.
  • 5
    Vytvoříme pruhy z připraveného těsta a nakrájíme slabé nudle — tagliolini.
  • 6
    Tagliolini uvaříme ve vroucí osolené vodě „al dente", scedíme je tak, aby v nich zůstalo trošku vody a ochutíme je hořčicovou omáčkou. Těstoviny podáváme společně s ještě teplými plátky lososa. Ozdobíme kaviárem z lososa a snítkou kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.