Tas - kebab

80 min.
Libanon

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
33 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme k ní na proužky pokrájené maso, osolíme, promícháme, přidáme ještě 2 dl vody a dusíme pod pokličkou.
  • 2
    Přibližně po 10 minutách maso poprášíme moukou a paprikou, přidáme rajčatový protlak, nové koření a pepř, vše důkladně promícháme, přilijeme 4 dl horké vody a dusíme do změknutí masa.
  • 3
    Před koncem vaření přilijeme k masu 1 dl bílého vína, dochutíme solí a necháme přejít varem.
  • 4
    Tas-kebab podáváme posypaný zelenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.