Taštičky s masem a žampióny

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
184 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
4 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme olej a přidáme mleté maso. Mícháme a restujeme, aby se rozdrobilo. Pórek a cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na proužky, žampióny na plátky a brambory na kostičky. Vše přisypeme k masu a restujeme 7 minut.
  • 2
    Zasypeme moukou, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vínem a vývarem. Osolíme, opepříme a vaříme 10 minut.
  • 3
    Na vále rozdělíme listové těsto na 4 díly a každý rozválíme na středně silnou placku. Lžící do středu placky poklademe směs z pánve, okraje přehneme a spojíme tak, aby vznikla taštička.
  • 4
    Naskládáme je vedle sebe na vymazaný plech a pečeme při střední teplotě 25 minut.
  • 5
    Ihned podáváme, nejlépe s čerstvým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.