Tataráček s vlašskou smetanou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme zakysanou smetanu, olej z vlašských ořechů, najemno nasekané vlašské ořechy, pažitku, majonézu a vše důkladně promícháme.
  • 2
    Hovězí svíčkovou omyjeme, očistíme a nasekáme na velice malé kousky. Maso vložíme do mísy, přidáme sůl, pepř, najemno nasekanou jarní cibulku, okurky, vejce, nasekané kapary, pažitku, francouzskou hořčici a důkladně promícháme.
  • 3
    Z masa vytvoříme 4 karbanátky a klademe je na připravené talíře, na každý karbanátek navršíme kopeček vlašské smetany a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.