Tataráček s vlašskou smetanou
25 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí svíčková
- 4kusyOkurky nakládané
- 2kusyCibulka jarní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceKapary
- 1lžícePažitka
- 1lžíceHořčice francouzská
- Vlašská smetana
- 2lžíceMajonéza
- 2lžičkyOlej z vlašských ořechů
- 4lžíceZakysaná smetana
- 1lžíceOřechy vlašské
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme zakysanou smetanu, olej z vlašských ořechů, najemno nasekané vlašské ořechy, pažitku, majonézu a vše důkladně promícháme.
- 2Hovězí svíčkovou omyjeme, očistíme a nasekáme na velice malé kousky. Maso vložíme do mísy, přidáme sůl, pepř, najemno nasekanou jarní cibulku, okurky, vejce, nasekané kapary, pažitku, francouzskou hořčici a důkladně promícháme.
- 3Z masa vytvoříme 4 karbanátky a klademe je na připravené talíře, na každý karbanátek navršíme kopeček vlašské smetany a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.