Tatarák z vlkouše s limetkami
20 min.
Ingredience
- 2kusyŠalotka
- 1lžícePažitka
- 400gramůVlkouš filety
- 4kusyLimetka
- 125gramůTvaroh měkký bez tuku
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme oloupanou, nadrobno nakrájenou šalotku, nasekanou pažitku a na kousky nakrájené filety z vlkouše. Osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. Tatarák rozdělíme na talíře ozdobené plátky omytých limetek. Tvaroh rozmícháme, ochutíme a přidáme šťávu z poloviny limetky. Směsí přelijeme tatarák a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.