Tatarské masové krutony

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
33 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
549 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Housky nakrájíme na trojúhelníky - krutony - a navlhčíme je mlékem. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Oba druhy masa v míse opepříme, osolíme a dochutíme mletou paprikou, poté přidáme vejce a důkladně promícháme. Masovou směs rozdělíme na 16 stejných dílů, z kterých uděláme malé placky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej a masové placky i krutony na něm opečeme dozlatova.
  • 3
    Na servírovacím talíři na každý kruton položíme masovou placku a podle chuti dáme nahoru nakrájenou cibuli, hořčici nebo tatarskou omáčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.