Tatarský biftek

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z čerstvé, šlach a žilek zbavené, opláchnuté a upravené hovězí svíčkové nebo z hovězího zadního masa pomocí nože naškrabeme maso, ze kterého vytvarujeme biftek.
  • 2
    Ve vytvarovaném mase vytvoříme důlek, do kterého vložíme mírně osolený čerstvý žloutek.
  • 3
    Biftek podáváme na vychlazeném talíři, obložený drobně krájenou cibulí, sterilovanými okurkami, kořením a dalšími přísadami.
  • 4
    Při míchání tatarského bifteku slouží k dochucování např. kečup, vorčestr, tabasco, koňak, olej.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.