Tatarský úhoř

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
953 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
76 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na válečky.
  • 2
    Do zeleninového vývaru přidáme bylinky, česnek, víno, bobkový list, tymián, vložíme do něj ryby a povaříme 15 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Každý váleček osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
  • 4
    Podáváme s tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.