Telecí dvouroláda

100 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
904 mg
Cukr
727 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí i vepřové maso naklepeme, osolíme, a okmínujeme. V misce smícháme hořčici, strouhanku, nastrouhaný křen, sýr a posekanou řeřichu. Touto směsí potřeme plát bůčku z obou stran a položíme na plát telecího masa. Zabalíme tak, aby bůčkový plát byl uvnitř telecího. Převážeme provázkem a na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran. Přendáme do pekáčku, trochu podlijeme vodou a pečeme 50 minut.
  • 2
    Hotovou roládu zbavíme provázku, nakrájíme na tenčí plátky a podáváme s chlebem a kyselou okurkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.