Telecí filé s chřestem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
587 mg
Cukr
710 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté kýty nakrájíme čtyři řízky, naklepeme je, osolíme, opepříme a na másle opečeme dozlatova.
  • 2
    Opečené maso dáme na zapékací mísu, obložíme je chřestovými hlavičkami, plátky šunky a posypeme nastrouhaným sýrem. Přelijeme výpekem, do kterého jsme nalili víno. Zapečeme pod grilem.
  • 3
    Podáváme s dušeným hráškem a vařenými bramborami, posypanými nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.