Telecí guláš se zeleninou
110 min.

Ingredience
- 3kusyCibule
- 400gramůTelecí hruď
- 3kusyRajčata
- 300mililitrůZakysaná smetana
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 40gramůStrouhanka
- 40mililitrůOlej olivový
- 2lžičkySůl
- 2špetkyMajoránka
- 5kusůPaprika zelená
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
40 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, papriku na proužky, rajčata nadrobno, česnek prolisujeme.
- 2Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli, necháme zpěnit, přidáme maso, orestujeme, osolíme a posypeme mletou paprikou. Papriku necháme v tuku rozpustit a podlijeme vodou. Přidáme pokrájenou zelenou papriku, rajčata a povaříme 20 minut. Přilijeme zakysanou smetanu, promícháme a vaříme další hodinu.
- 3Pět minut před koncem vaření dochutíme majoránkou a česnekem, zahustíme strouhankou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.