Telecí guláš se zeleninou

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
40 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, papriku na proužky, rajčata nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli, necháme zpěnit, přidáme maso, orestujeme, osolíme a posypeme mletou paprikou. Papriku necháme v tuku rozpustit a podlijeme vodou. Přidáme pokrájenou zelenou papriku, rajčata a povaříme 20 minut. Přilijeme zakysanou smetanu, promícháme a vaříme další hodinu.
  • 3
    Pět minut před koncem vaření dochutíme majoránkou a česnekem, zahustíme strouhankou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.