Telecí hlava vařená
80 min.
Ingredience
- 100gramůZelenina kořenová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaTymián sušený
- 10gramůPetržel - nať
- 0,06litrOcet kvasný lihový
- 0,5kusCibule
- 0,5kusTelecí hlava
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
8 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
889 mg
Cukr
530 mg
Postup přípravy
- 1Půlku telecí hlavy očistíme a uvaříme doměkka v osolené vodě s octem, kořenovou zeleninou a tymiánem.
- 2Uvařené maso ocedíme, nakrájíme a dáme na předehřátou mísu.
- 3Nakonec pokrm ozdobíme petrželovou natí a podáváme s octovým křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.