Telecí játra na česneku

42 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
38 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na části rozpáleného oleje necháme zesklovatět cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme vodu, prolisovaný česnek a chvíli povaříme na mírném ohni.
  • 2
    Játra odblaníme, pokrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Potom lehce obalíme v hladké mouce a osmažíme na pánvi na zbylém oleji. Osmažené plátky jater přidáme do hrnce s cibulí a česnekem, přidáme rozmixovaná rajčata a vaříme za občasného míchání na mírném ohni 20 minut.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.