Telecí játra na jehle
35 min.
Ingredience
- 600gramůJátra telecí
- 100gramůStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej stolní
- 200gramůSlanina vepřová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
34 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
620 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omytá telecí játra nakrájíme na menší kostky a stejně nakrájíme i slaninu.
- 2Na jehlu napichujeme střídavě játra potřená olejem a slaninu posypanou strouhankou. Opepříme a pečeme na rožni po obou stranách. Osolíme až před podáváním.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.