Telecí játra s mandlemi

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
22 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá játra nakrájíme na kostičky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme na másle, přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, po chvíli vložíme játra a krátce je osmažíme. Přimícháme rajčata, víno, pepř a vše krátce podusíme.
  • 3
    Nakonec popkrm osolíme a vmícháme plátky mandlí a utřený česnek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.