Telecí játra s těstovinami

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
9 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
205 mg
Cukr
490 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Penne uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Na lžíci oleje osmahneme nadrobno nakrájenou feferonku, zalijeme vínem, 125 ml vody a zahřejeme. Vmícháme omáčku k těstovinám a uvaříme podle návodu.
  • 3
    Lístky šalvěje omyjeme, podusíme na lžíci oleje a vyjmeme. Očištěná játra obalíme v mouce a opékáme je na rozehřátém oleji asi 2 minuty po každé straně. Potom je osolíme a opepříme.
  • 4
    Uvařené těstoviny rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a obložíme telecími játry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.