Telecí játra se šalvějovou cibulí
35 min.
Ingredience
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi na rozehřátém másle (20 g) necháme zesklovatět oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Přidáme lístky čerstvé šalvěje a zvolna pod pokličkou podusíme.
- 2V jiné pánvi rozehřejeme olej a zbylé máslo, vložíme plátky očištěných a omytých jater a opečeme je. Nakonec játra opepříme a upravíme na talíře se šalvějovou cibulí. Pokrm osolíme těsně před podáváním.
- 3Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.