Telecí játra se šalvějovou cibulí

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi na rozehřátém másle (20 g) necháme zesklovatět oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Přidáme lístky čerstvé šalvěje a zvolna pod pokličkou podusíme.
  • 2
    V jiné pánvi rozehřejeme olej a zbylé máslo, vložíme plátky očištěných a omytých jater a opečeme je. Nakonec játra opepříme a upravíme na talíře se šalvějovou cibulí. Pokrm osolíme těsně před podáváním.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.