Telecí játra v kapustových listech
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4stroužkyČesnek
- 600gramůJátra telecí
- 1kusKapusta hlávková
- 1kusPetržel - nať
- 100gramůAnglická slanina
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
15 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
740 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná a omytá játra opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na vyškvařené anglické slanině a cibuli.
- 2Omyté kapustové listy a petrželkovou nať podusíme v troše vody s oloupaným česnekem.
- 3Do měkkých kapustových listů zabalíme opečená játra a závitky ještě 5 minut podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.