Telecí kotlety s broskvovou salsou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1011 kcal
Bílkoviny
163 g
Tuky
30 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kotlety krátce opláchneme pod studenou vodou, dobře osušíme kuchyňským papírem a okořeníme solí a pepřem. V pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a telecí kotlety v něm opékáme po každé straně 5 minut. Potom kotlety vyndáme, zabalíme do alobalu a dáme na teplé místo.
  • 2
    Na salsu:
  • 3
    Křížem nakrojíme broskve, přelijeme vroucí vodou, zchladíme a oloupeme. Broskve potom rozpůlíme, odstraníme pecku a dužinu nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nasekáme. Smícháme kostičky broskví, nasekanou cibuli, koriandr a limetovou šťávu a salsu dochutíme solí.
  • 4
    Kotlety dáme na talíře vystlané několika listy ledového salátu a podáváme s broskvovou salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.