Telecí kotlety smažené
40 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 4kusyTelecí kotlety
- 1špetkaSůl
- 4lžíceStrouhanka
- 100gramůOlej stolní
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,13litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1228 kcal
Bílkoviny
166 g
Tuky
54 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
512 mg
Postup přípravy
- 1Maso asi 2cm od konce oddělíme od kosti. Kotlety naklepeme, okraje nařízneme a obalujeme je a smažíme jako vídeňské řízky.
- 2Tuk nesmí být příliš rozpálený, kotlety na propečení potřebují trochu víc času.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.