Telecí kotlety v omeletě se žampiony

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
59 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
364 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety lehce naklepeme (kost necháme), osolíme a opepříme. Očištěné žampiony rozkrájíme na plátky, petrželovou nať nasekáme na jemno.
  • 2
    Na másle s olejem osmažíme kotlety z obou stran do zlatova, odložíme do mísy a držíme v teple. Do výpeku vmícháme žampiony a za stálého míchání podusíme do měkka.
  • 3
    V jiné pánvi na másle usmažíme čtyři omelety, na každou rozšleháme 2 vejce se špetkou soli a pepře.
  • 4
    Na usmaženou omeletu položíme kotletu, navrstvíme díl žampionů, přeložíme omeletu na polovinu a posypeme petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.