Telecí kotlety v pergamenu
125 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 5špetekPepř černý mletý
- 20gramůLanýž
- 800gramůTelecí kotlety
- 1kusTelecí ledviny
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceVíno bílé
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůŠunka dušená
- 200gramůRýže loupaná
- 1lžíceMartell cognac
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
787 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
34 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté telecí kotlety opečeme na másle.
- 2Uvaříme rýži, přidáme na kostičky nakrájenou šunku a promícháme.
- 3Upečeme telecí ledvinu a po jejím vychladnutí nakrájíme na plátky.
- 4Osmažíme na másle cibulku, přidáme nakrájené žampiony, lanýže a rýži se šunkou. Osolíme a opepříme, pak vložíme do papíru.
- 5Na rizoto dáme pečené kotlety, obložíme plátky pečené ledviny, zakápneme koňakem a bílým vínem.
- 6Papír uzavřeme a navrchu pomastíme máslem. Zapečeme v troubě.
- 7Při podávání prořízneme ostrým nožem papír na povrchu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.