Telecí kotlety v pergamenu

125 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
787 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
34 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté telecí kotlety opečeme na másle.
  • 2
    Uvaříme rýži, přidáme na kostičky nakrájenou šunku a promícháme.
  • 3
    Upečeme telecí ledvinu a po jejím vychladnutí nakrájíme na plátky.
  • 4
    Osmažíme na másle cibulku, přidáme nakrájené žampiony, lanýže a rýži se šunkou. Osolíme a opepříme, pak vložíme do papíru.
  • 5
    Na rizoto dáme pečené kotlety, obložíme plátky pečené ledviny, zakápneme koňakem a bílým vínem.
  • 6
    Papír uzavřeme a navrchu pomastíme máslem. Zapečeme v troubě.
  • 7
    Při podávání prořízneme ostrým nožem papír na povrchu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.