Telecí ledvina v rajské omáčce

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
29 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté ledvinky zbavíme tuku, odblaníme je a nakrájíme na 1cm silné plátky.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, oloupaná rajčata rozpůlíme, odstraníme dužinu s jadérky a nakrájíme na kostky. Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na kousky nebo nastrouháme.
  • 3
    Cibuli, prolisovaný česnek a kořenovou zeleninu osmahneme na másle, přidáme rajčata a vše zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme a povaříme na mírném ohni asi 20 minut.
  • 4
    Plátky ledvinek opečeme na másle po obou stranách, osolíme, opepříme a vložíme do omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.