Telecí ledvinky na dvou hořčicích

60 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
43 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
71 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky dobře očistíme, opláchneme a pokrájíme na větší kousky.
  • 2
    Ty necháme 15 minut osmahnout na rozpáleném oleji.
  • 3
    Maso vyjmeme, tuk slijeme a maso vrátíme do hrnce. Přilijeme armaňak a zapálíme.
  • 4
    Ledvinky vyjmeme a necháme okapat, k vysmažené šťávě přilijeme víno a necháme zredukovat na polovinu.
  • 5
    Máslo smícháme s hořčicí a vmícháme do omáčky. Přisypeme ledvinky a promícháme.
  • 6
    Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou osmažené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.