Telecí ledvinky s kapary
25 min.
Ingredience
- 600gramůTelecí ledviny
- 1gramPepř černý mletý
- 8gramůSůl
- 100mililitrůVíno bílé
- 25gramůKapary
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůPetržel - nať
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
355 mg
Cukr
240 mg
Postup přípravy
- 1Ledvinky zbavíme tuku, odblaníme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na tenké plátky.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme plátky ledvinek, posypeme trochou mouky a osmahneme. Podlijeme vínem, přidáme kapary, posekanou petrželku, pepř a podusíme asi 5 minut.
- 3Pokrm rozdělíme na talíře, osolíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.