Telecí ledvinky se žampiony

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
25 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky nakrájíme na silnější plátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi s rozehřátým máslem.
  • 2
    Bešamel naředíme vínem, vlijeme do hrnce, přidáme plátky žampionů a vaříme, dokud omáčka nezačne houstnout. Plátky masa vložíme do omáčky, přidáme dvě lžíce másla, zakápneme citronovou šťávou, provaříme a odstavíme.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.