Telecí maso dušené s cibulí
140 min.

Ingredience
- 240gramůCibule
- 240gramůTelecí plec
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 6lžicVoda pitná
- 20gramůMáslo čerstvé
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do vymazaného pekáčku dáme vrstvu cibule nakrájené na kolečka a posypeme nakrájeným česnekem.
- 2Další vrstvu tvoří omyté, na kostky nakrájené a osolené maso. Vrstvy střídáme.
- 3Nakonec vše zalijeme zálivkou ze 3 dílů vody a 1 dílu octa. Zakryjeme alobalem a dusíme asi 2 hodiny.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.