Telecí maso dušené s cibulí

140 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vymazaného pekáčku dáme vrstvu cibule nakrájené na kolečka a posypeme nakrájeným česnekem.
  • 2
    Další vrstvu tvoří omyté, na kostky nakrájené a osolené maso. Vrstvy střídáme.
  • 3
    Nakonec vše zalijeme zálivkou ze 3 dílů vody a 1 dílu octa. Zakryjeme alobalem a dusíme asi 2 hodiny.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.