Telecí maso na houbách
80 min.
Ingredience
- 250gramůHouby čerstvé
- 600gramůTelecí plec
- 2lžíceOlej stolní
- 40gramůSlanina vepřová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaHřebíček mletý
- 4kusyRajčata
- 40gramůŠunka dušená
- 0,5šálekVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji spolu s jemně nakrájenou slaninou a šunkou.
- 2Osolíme, opepříme a přidáme mletý hřebíček, na plátky nakrájená rajčata a na plátky nakrájené očištěné houby. Podlijeme vývarem a vše dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.