Telecí mozeček na janovský způsob

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
36 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
210 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mozeček spaříme a odblaníme. Nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme lžíci másla a plátky mozečku na pánvi orestujeme z obou stran.
  • 3
    Pekáček vymažeme máslem, vložíme do něj plátky mozečku, podlijeme vývarem, ve kterém jsme rozmíchali rajčatový protlak. Zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě 15 minut.
  • 4
    Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.