Telecí mozeček na žampionech

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
22 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
995 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mozeček spaříme horkou vodou a odblaníme.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mozeček, očištěné, na plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a okořeníme zázvorem. Podusíme asi 10 minut.
  • 3
    Nakonec vlijeme rozmíchaná vejce a za stálého míchání necháme ztuhnout.
  • 4
    Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.