Telecí na citronu

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí vývar při varu smícháme se 100 g mouky a necháme osm minut vařit.
  • 2
    Řízky osolíme, obalíme v mouce a na másle je smažíme dvě minuty z obou stran do zlatova. Poté oddělíme maso a šťávu z pánve a necháme obojí odležet.
  • 3
    Do pánve nalijeme víno a poté, co se ho ve varu polovina odpaří, přidáme kůru, šťávu z masa, fazole a po zhoustnutí ještě telecí řízky. Nakonec petržel a kapary.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.